Contact

Wanneer u vragen heeft over de verschillende projecten die worden gesteund door de Missietent, deze website of over de Missietent in het algemeen, kunt u deze vragen stellen door een e-mail te sturen naar: missietentoldenzaal@gmail.com

Via dit mailadres kunt u ook reageren wanneer u in aanmerking wil komen voor de bijdrage voor een jonge missionaris. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Voor meer informatie over deze bijdrage verwijzen wij u naar de jonge missionaris bijdrage onder het kopje projecten op deze site.

Daarnaast zijn wij schriftelijk te bereiken op het volgende adres:
Boterstraat 2
7571 EB Oldenzaal

De Missietent gaat ook met de tijd mee. Daardoor hebben wij ook een facebook account (www.facebook.nl/missietent) en een instagram account (@missietent). Like or follow us om altijd up-to-date te blijven!

Uiteraard is er de mogelijkheid om een donatie te verrichten wanneer u een bijdrage wil leveren aan de diverse projecten. De Missietent beschikt over een bankrekening waarop deze giften gestort kunnen worden. Het rekeningnummer is IBAN-rekening: NL10RABO0139110194 ten name van K.J.M.V. Oldenzaal. In de omschrijving is eventueel ruimte voor uw (bedrijfs)naam.