Oldenzaalse Missietent viert het 100-jarige jubileum!

» Posted by Missietent on Aug 1, 2017 in Homepage, Nieuws | Comments Off

OLDENZAAL – De Oldenzaalse Missietent viert dit jaar het eeuwfeest. En dat laat een 17-koppige jubileumcommissie niet zomaar aan zich voorbij gaan.

Han van Benthem, Margot Westerhof en Michiel Beckmann maken deel uit van de 17-koppige jubileumcommissie. Stuk voor stuk Oldenzalers die ‘iets’ met de missietent hebben. De jubileumcommissie van de KJMV en de missietent brengt dit jaar een jubieumboek uit. Laurens Spit, de kartrekker van dit boek, is op zoek naar materiaal voor dit boek.

Receptie en reünie
Het weekeinde vóór de najaarskermis van 2017 is gebombardeerd tot jubileumweekeinde. Op die zaterdag, de 23e september, is er ‘s middags een receptie voor genodigden en ‘s avonds een reünie voor alle leden en oudleden van de missietent.

Mensen die materiaal hebben voor het jubileumboek, kunnen dit melden op de site www.missietent100jaar.nl of op Facebook: 100 jaar missietent.

30 leden en missietentplein

Ook de huidige ledengroep, bestaande uit een 30-tal enthousiaste vrijwilligers en de bestuursleden Tim Kempers, Evert Smeden en Jimmy Bonnes zijn druk in de weer om de nodige voorbereidingen te treffen voor het eeuwfeest. Zo ontstaat er tijdens de najaarskermis een heuse ‘Missietentplein’ op de vaste standplaats.