2016 start de Missietent met nieuwe leden en bestuur!

» Posted by Missietent on Mar 11, 2016 in Nieuws | Comments Off

Na vele prachtige jaren Missietent is 2016 anders. Een nieuwe generatie Missietent-leden, een nieuwe samenstelling van het bestuur en wederom de gulheid van Oldenzaalse ondernemers moeten ervoor gaan zorgen dat de Missietent de komende jaren de ingezette lijn van omzetstijging en het ondersteunen van transparante Oldenzaalse doelen door kunnen zetten.

2016 start de Missietent met maar liefst zeven nieuwe leden. Trots zijn wij dat de volgende personen zich hebben aangesloten als lid van de Oldenzaalse Missietent:

- Maarten Elhorst, Mats Peeze, Suzan Nijhuis, Lisa Campos Penas, Jesse Eshuis, Cas Kaptein & Bibi Engelbertink

Daarnaast hebben Tim Kempers en Evert Smedes respectievelijk de functies van Voorzitter en Penningmeester aanvaard, het bestuur wordt dan gecomplementeerd door zittend Secretaris Jimmy Bonnes. Hiermee bestaat de ledengroep van de Missietent momenteel uit 27 enthousiaste jonge leden die, uiteraard geheel belangeloos, er alles aan gaan doen om zich in te zetten voor de goede doelen van de Missietent.

Namens het bestuur van de K.J.M.V. Oldenzaal (De Missietent) hopen wij u graag te mogen verwelkomen op de Oldenzaalse najaarskermis op vrijdag 23 september t/m maandag 26 september 2016.

Met Missietent-groet van,

Tim Kempers

Jimmy Bonnes

Evert Smedes