Lever je oude, maar bruikbare voetbalschoenen in voor 25 gratis lootjes en help Kicks4Africa

» Posted by admin on Sep 23, 2015 in Nieuws | Comments Off

Onze vakantie in Zuid-Afrika en een bezoek aan enkele projecten van MAVU Sport Development, heeft Stan Benneker (16) aan het denken gezet. Tijdens een voetbaltoernooi bleek dat een grote meerderheid van de kinderen op blote voeten voetbalt. Daar moet verandering in komen, vindt Stan. Immers, hier in Nederland zijn voetbalschoenen vaak nog heel goed als een kind er alweer is uitgegroeid. Vaak verdwijnen de schoenen in de kast.

Stan zamelt de tweedehands schoenen in en zorgt dat deze bij MAVU terecht komen. MAVU op hun beurt, zal de schoenen uitdelen aan die kinderen die het hard nodig hebben. Dus kijk je kast eens na! Alle overbodige voetbalschoenen die HEEL en SCHOON zijn, kunnen worden ingeleverd.

De Missietent gaat ook een bijdrage leveren om deze actie tot een overweldigend succes te maken:

Lever tijdens het kermisweekend je tweedehands schoenen in bij de Missietent en ontvang hiervoor 25 gratis lootjes! Let wel op het verzoek van Stan: de voetbalschoenen moeten heel en schoon zijn, zodat ze gebruikt kunnen worden!

Wij zorgen ervoor dat de voetbalschoenen die bij ons worden ingeleverd, op de juiste bestemming terecht komen!

Kijk op de facebookpagina van Kicks4Africa voor mij informatie!

https://www.facebook.com/kicks4africamavu

Alvast bedankt namens Kicks4Africa